HATAY / DEFNE - Yeşilpınar Ortaokulu

Yeşilpınar Ortaokulu Çocuk Korosu Orda Bir Köy Var Uzakta Şarkısını Seslendirdi.

Yeşilpınar Ortaokulu Çocuk Korosu, Şef:MEHMET CEMİL YEŞİL eşliğinde umut dolu sesleriyle "Orda Bir Köy Var Uzakta" şarkısını seslendiriyor. Bu duygusal ve umut dolu klip, Hatay'ın sembolik mekanlarında çekilmiş ve deprem sonrası yaşanan zorluklara rağmen bir arada tutku dolu bir şekilde şarkı söyleyen çocukları gösteriyor. Aranje ve düzenleme MEHMET CEMİL YEŞİL tarafından yapılmış olup, Çocuk Korosu'nda Esila Yeşil ve YEŞİLPINAR ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ , Defne Genç, Mert Kılıç, Zeynep Gücel, Azize Sönmez, Esma Naz Mirioğlu, Berfin Kılıç, Cemre Sönmez, Umut Kılınç, Onat Yağar, Deniz Sıkar, Nilsu Mirioğlu, Yağmur Kırat, Zeynep Kayıkçı, Ece Mansuroğlu ve Yağmur Mirioğlu gibi yetenekli gençler yer alıyor.

Yayın: 21.04.2024 - Güncelleme: 21.04.2024 17:55 - Görüntülenme: 27