HATAY / DEFNE - Yeşilpınar Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

Nis

23 Nisan 2024 tarihinde YGA (Young Guru Academy) (Çift Kanatlı Gençler) Sivil Toplum Kuruluşu tarafından okulumuza gönderilen Twin Bilim Setleri ile öğrencilerimizle birlikte atölye çalışması yapıldı. Yapılan çalışmada öğrencilerimiz bilim setlerini kullanarak bilimin sihirli dünyasına keşfe çıktılar. Çalışmaya katılan öğrencilerimizin keyifli dakikalar geçirdiği bu eğitim için atölye kapsamında eğitim veren Recep İPEK'e teşekkür ederiz.

Nis

7 Nisan 2024 tarihinde yaptığımız Gaziantep gezisinden görüntüler.

Nis

Yeşilpınar Ortaokulu Çocuk Korosu Orda Bir Köy Var Uzakta Şarkısını Seslendirdi.

Mrt

Okulumuz 8D sınıfı öğrencilerinden Yasemin KANDEMİR Muay Tai turnuvasında Hatay 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Toros Rotary Kulübünün bağışladığı müzik ve sanat aletleri ile oluşturulan Sanat Atölyesi sıfımızın açılışını gerçekleştirdik. Toros Rotary Kulübü'ne bağışları için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz erkek futsal takımı Hatay 2. olarak ilimizi bölge finallerinde temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencisi Nilay GENÇ karate turnuvasında Hatay şampiyonu olarak ilimizi finallerde temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz kız takımı futsal müabakası ilk maçında rabini yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullararası Basketbol Turnuvası'nda Erkek Basketbol Takımımız Hatay 2.'si ve Kız Basketbol Takımımız ise Hatay 4.'sü olarak dereceye girmiştir. Bu başarıda öncelikli olarak verdikleri mücadele için öğrencilerimizi kutluyor ve emeği geçen öğretmenlerimize canı gönülden emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ock

QNB Finansbank'ın desteğiyle güçlenen ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı(WWF-Türkiye)'nın Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yürüttüğü Doğa Öncüleri Gençlik Programı tanıtım toplantısı okulumuzda gerçekleşti.

Ekm

Okulumuz 2021 yılında gerçekleştirdiği Arduino Kodla Geleceği Tasarla ve Çizgi Filmimi Kodluyorum eTwinning projelerinden Ulusal Kalite Etiketi kazanmıştır.

Nis

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Sinan REYHAN okul girişinde bulunan duvara Atatürk resmi çizdi.

Kas

Okulumuz velilerine Rehber öğretmenimiz Nuran Güler KARA tarafından "Verimli Ders Çalışmada Ailenin Rolü" başlıklı seminer verilmiştir.

Ağu

Katılmış olduğumuz "Arduino Kodla Geleceği Tasarla" ve "Çizgi Filmimi Kodluyorum" eTwinning projelerimizde Ulusal Kalite Etiketlerimizi aldık. Çalışmada emeği geçen öğrencilerimi tebrik ederim.